Over Nieuws Contact Login

Bedrukkingen

Met meer dan 50 merken en meer dan 2200 stijlen, waaronder 191 nieuwe toevoegingen, biedt ‘De Peperstraat’ u de beste selectie van promotionele textiel - de perfecte keuze voor uw bedrijf of vereniging.

Blader door de PDF om inspiratie op te doen. Zoek alle bekende essentiële stijlen of ontdek de producten waarmee u nieuwe mogelijkheden opent in 2017.

Haal het meeste uit de grote beschikbaarheid voor een breed scala aan kleuren en maten, profiteer van de ruime keuze aan stijlen, van basic tot trendy of gespecialiseerd, allemaal met een fantastische prijs/prestatieverhouding.

Van T-shirts tot jassen, van professionele kleding tot kinderen, tassen en petten, alle 2017 modellen zijn ontworpen met het oog op uw behoeften, biedt grote kansen voor kwaliteit decoratie ongeacht de techniek.

Naast verkoop kan je bij ‘De Peperstraat’ ook textiel laten bedrukken. Sportclubs en jeugdverenigingen tot bedrijven en scholen. Allen genieten al jaar en dag van de uitzonderlijk scherpe prijzen en kwaliteit voor hun bedrukte textiel.
Van borduren tot flex-, transfer- en zeefdruk, wij bieden de meest uiteenlopende textielbedrukkingen aan. Bij ons kunt u terecht voor uw gepersonaliseerde textielbedrukkingen.

Meer info