Over Nieuws Contact Login

Betalingen

Hoe kan ik betalen?

In de "betalingen" stap, kies je je betaalmiddel. Vul alle gegevens in en klik op de knop ‘nu betalen’. Vervolgens word je doorgeleid naar de betalingswebsite van je bank. In dat scherm zal je de betaling moeten bevestigen en definitief uitvoeren. Pas wanneer je betaling afgerond is wordt je bestelling bij ons geplaatst.


Je kan betalen met:

· Maestro en Bancontact/Mister Cash

· KBC Online/CBC Online, ING Homepay, Belfius Direct Net en iDEAL (Nederland)

· cadeaubon met barcode en webcode


Wanneer is mijn bestelling geplaatst en hoe volg ik ze op?

· Je krijgt een bevestigingsscherm te zien en er wordt ook een bevestigingsmail gestuurd naar je e-mail adres dat gekoppeld is aan je account. In de e-mail vind je een overzicht van je bestelling en je bestelnummer alsook of je koos voor thuislevering of ophalen in de winkel.

· Je kan de bestelling zelf opvolgen door in te loggen op de website met je e-mailadres en paswoord. Dan ga je naar ‘mijn account’ en vervolgens naar ‘mijn aankopen’. Het kan even duren voordat jouw bestelling zichtbaar wordt in je account. Als de status van je bestelling de eerstvolgende werkdag nog niet zichtbaar werd, kan je ons steeds contacteren via info@depeperstraat,be . Wij kijken dan zo snel mogelijk na waarom je de bestelling nog niet online kan volgen.

· Van zodra jouw bestelling verzonden is wijzigt de status. Bovendien word je via e-mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ook bij eventuele vertraging van de bestelling zal je via e-mail verwittigd worden.

Een vraag over betalingen?

Krijg hulp hier!