HARTSLAGMETERS


Polar - Data waarop je kunt bouwen

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Zij combineren hun deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat zij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden als officiële verdeler van polar voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen. Kom gerust eens langs en vraag aan een van onze deskundigen welk polar product het beste aan uw noden voldoet.

Garmin - Altijd de juiste weg inslaan

Garmin is een begrip binnen de wereld van mobiele navigatie. Wat betreft straat-, outdoor-, vrije tijd-, marine- en watersportnavigatie, is Garmin een gevestigde naam.

De loopnavigatie van Garmin is tegenwoordig dan ook niet meer weg te denken uit de loopsport. Wie nieuwe wegen wil inslaan, heeft baat bij goede en betrouwbare navigatie. Voor de producten van Garmin zijn de uitdagendste routes kinderspel. Tegenwoordig zijn deze sporthorloges multifunctioneel en wijzen ze niet alleen naar de juiste richting, maar meten - met de juiste uitrusting - ook hartfrequenties, snelheid, tijd en afgelegde afstanden.


Als officiële dealer van zowel POLAR als GARMIN is ons team op de hoogte van alle nieuwigheden in de wereld van sporthorloges. En begeleid u bij uw keuze van uw nieuw sporthorloge met uiterste zorg!

Een extra service die wij aanbieden aan onze klanten is het in gereedheid brengen van het sporthorloge. Zo bent u zeker als u buiten gaat dat uw horloge up to date is en gelinkt aan alle gewenste externe apparaten!

Merken


Polar

Polar

GARMIN

GARMIN

Gerelateerde Berichten